Företagarmöte för Sifferbo

Inbjudan från Fredrik Jarl till företagarmöte i Sifferbo – Välkommen till möte om företagsklimatet!
Tid: 18 november kl 18.30-19.30 (du kan ansluta från kl 18, se nedan i texten). Plats: Teams (digitalt möte)

För cirka två veckor sedan startade vi vår ”kundresa” där vi planerade att träffa företagare på plats ute i åtta olika byar i Gagnefs kommun.
Men ibland händer det saker som vi inte rår över. Coronapandemin har tyvärr alltför snabbt tagit ny fart och vi känner att vi som kommun inte längre kan arrangera fysiska möten där smitta riskerar att spridas. Vi måste därför tyvärr ställa om i vår ”kundresa”, från fysiska till digitala möten.

Mötet i Sifferbo (och de andra bymötena som återstår) arrangeras nu därför som ett digitalt möte där vi ”träffas” på det digitala mötesforumet Teams.
Man kan komma till mötet (genom att logga in på Teams via länken nedan) mellan kl 18 och 18.30. Mötet pågår sen kl 18.30-19.30.

De som är med från Gagnefs kommun är jag, Tommy Sandberg kommunchef, Tomas Kristoffersson näringslivsansvarig och Ola Granholm från Tillväxt och Tillsyn (som vi tar hjälp av i den här ”kundresan”). Mötet startar med att jag berättar om vad jag hoppas att den här resan ska ge.
Därefter vill vi veta vad du och de andra företagarna tycker om
1) hur det bör vara när det är ett riktigt bra företagsklimat i vår kommun och
2) vad vi behöver göra för att ta oss dit. Sen avslutar vi med att berätta hur vi har tänkt att vi går vidare efter de här mötena.

Du är varmt välkommen att logga in och vara med! Det är dina (och alla andra företagares) synpunkter som kommer att vara basen i den näringslivsstrategi som vi tar fram efter den här kundresan.

I bilaga finns en instruktion för hur du ansluter till ett möte i Teams.

Gör det gärna i så god tid som möjligt före 18.30, så att vi hinner försäkra oss om att du kan delta i mötet. I bilagan står det också lite om hur det fungerar när man genomför ett Teamsmöte. Men vi kommer också att ge lite support med det tekniska när du ansluter till mötet, om det ”kör ihop sig”.

Vi tycker förstås att det här är ett sämre alternativ än att ha fysiska möten. Men det ger oss ändå en en möjlighet att fullfölja ”kundresan”

och ger kommunens företagare möjlighet att vara med och tycka till och det är viktigt för oss!

Klicka på nedanstående teamslänk när du vill ansluta till mötet (från kl

18 och framåt). Du är varmt välkommen att kontakta Tomas Kristoffersson på tomas.kristoffersson@gagnef.se eller 0241-15489 om du vill ha guidning till hur du ansluter till mötet.

Klicka här för att delta i mötet.

Varmt Välkommen!

Hälsar Fredrik Jarl, kommunstyrelsens ordförande i Gagnefs kommun

  1. Förutom det här digitala mötet kommer vi också att skicka ut en enkät där ALLA företagare ges möjlighet att tycka till om vad det är som behöver göras för att vi ska ta oss till ett företagsklimat i toppklass.
    Vi kommer dessutom att ta så många individuella företagarkontakter vi hinner den närmaste månaden. ds.

Du gillar kanske också...