Skräpigt på arenan

Sommarlov för många barn och på Göte Hed Arena är det full fart, dag som kväll, med fotbollsspel ⚽️, basket 🏀 och tennis 🎾. Senaste dagarna har vi fått besked att godis- & glasspapper, glasspinnar mm hamnar på gräsplanen istället för i avsedd soptunna ♻️. Påminn gärna era barn & ungdomar om vikten att hålla rent & snyggt på och kring arenan 😎

Här kommer våra regler på nytt:
* Håll rent & snyggt på och kring arenan – Det finns papperskorg för brännbara sopor nära utgången från arenan. Vid återvinningstationen finns behållare för plast/metall/kartong/glasflaskor. PET-flaskor och burkar lämnas i vår svarta PANTAMERA-tunna.

* Var rädd om vår fina multiarena – Klättra inte på näten, häng inte i basketkorgarna & sitt inte uppe på basketkorgarna.

* Arenan får inte beträdas med cyklar, mopeder, sparkcyklar, elsparkcyklar, crossar, hästar och hundar.

* Vill man vara garanterad att kunna nyttja full plan för tex träning/match sker bokning en dag i förväg och på uppsatta tider. Två bokningar per bokningstillfälle är möjligt.

* Håll avstånd, visa hänsyn och var rädda om varandra.

* Arenan är öppen till 22.30 varje dag.

Du gillar kanske också...