Spökvandring 29 okt 2021

Spökvandring den 29 oktober 2021 👻 med start vid Göte Hed Arena. De mindre barnen börjar kl.18.00 och de större barnen börjar kl.19.30.
Avgift 40:-/ barn och då ingår en festis🧃och popcorn🍿. Under kvällen är arenakiosken öppen med försäljning av godis, popcorn, läsk, kaffe och korv med bröd.
Första rundan som börjar kl: 18.00 lämpar sig för förskolebarn och kanske upp till 6-7 års ålder. Den andra rundan som börjar kl: 19.30 är för lite äldre barn, från typ 6-7 år upp till 12 år. På första rundan är spökena snälla och roliga. På andra rundan så kommer dom skrämmas lite.
Det kan vara bra om man som förälder går med om man är osäker på hur barnen reagerar. Entréavgiften kan betalas med swish el. kontanter och även kiosken som är öppen tar swish & kontanter. Barnen får gärna vara utklädda 👽👹. 🅿️ Parkering sker på anvisad plats. Välkomna till en spännande kväll i Sifferbo! 🎃

Du gillar kanske också...