Spökvandring 2023

🎃 Favorit i repris! Dags för Spökvandring i Sifferbo, Lördag 28 okt 2023, med start vid Göte Hed Arena. 👻

🎃 Första rundan börjar kl: 17.30 och lämpar sig för förskolebarn och barn upp till typ 6-7 års ålder. På första rundan är spökena snälla och roliga. Avgift 40:-/person, barn som vuxen, då ingår festis och popcorn för barnen vid mål. 👻

🎃 Andra rundan börjar kl: 20.00 är för lite äldre barn, från typ 6-7 år upp till 12 år. På andra rundan kommer spökena skrämmas lite. Avgift 40:-/person, barn som vuxen, då ingår festis och popcorn för barnen vid mål. 👻

🌭 Under kvällen är arenakiosken öppen med försäljning av godis, popcorn, läsk, kaffe och korv med bröd. 🧃🍿☕️🍡🥤

🎃 Det kan vara bra om man som förälder går med om man är osäker på hur barnen reagerar. Entréavgiften kan betalas med swish el. kontanter och även kiosken som är öppen tar swish & kontanter. Barnen får gärna vara utklädda 👽👹.

🅿️ Parkering sker på anvisad plats. Välkomna till en spännande kväll i Sifferbo!👻

Kartlänk:
https://goo.gl/maps/yLxCRrgPwcQ1k2gy5

Du gillar kanske också...