Skogs- & Fäbodvandring 3/6

Sifferbo Bys Jordägare inbjuder till Skogs- och Fäbodvandring söndagen den 3 juni kl 10:00.

Vi samlas vid uppfarten till Solsbodarna. Därefter går vi till Nybuan och Tjärnbuan. Där blir det fikapaus varefter vi går tillbaka till bilarna fast en annan väg. Total vandringsväg 3,5 km i lindrig terräng.

Vägbeskrivning till samlingspunkten. Åk vägen mot Gröntuv ca 1 km. Sväng norrut mot Tjärnbodarna (Stubberget) och åk ca 1,5 km. Vid den första stugan Ni ser är samlingspunkten. Åktid ca 6 min från Nordtäkten. Samåk!
Ni kan även ta en promenad via vandringsleden förbi Sifferbotjärnen. Det är ca 4 km och tar 1 timme.

Vid intresse och för att förboka Fika meddela gärna deltagande till:
George Stenberg ‭073-806 89 12‬
Bengt Löfgren 070-318 86 40‬‬

VÄLKOMNA!

Du gillar kanske också...