Bystugan

Sifferbo bystuga är belägen mitt i byn, den har en stor sal med tillhörande scen. Denna stora sal rymmer 100 personer och är därför lämplig för fester och andra större evenemang. I anslutning till salen finns även ett fullt utrustat mindre kök samt ytterligare vår lilla sal. Går du i festtankar, tveka inte att hyra bystugan.

I källaren finns en konferenslokal med kaffebryggare, vattekokare och toalett, inget kök. På övervåningen finns övernattningslägenhet med pentry – judt nu uthyrd till fast hyresgäst.

Minimiålder för att hyra Sifferbo Bystuga är 25 år. Personer som är 25 år skall förskottsbetala hyran innan hyresdatumet och måste lämna 1000 kr kontant i depositionsavgift vid nyckelutlämning. Godkänd legitimation skall medtagas vid ankomsttillfället. Den som är bokningsansvarig måste hela tiden finnas i bystugan under bokningsperioden, kontroll kan komma att utföras av den jouransvarige. Skulle personen i fråga inte finnas där när vi kommer och kontrollerar kommer vi debitera en extra avgift på 1000 kr.

Som medlem i Sifferbo By ideella Förening stödjer ni driften av Bystugan. Ni får också förmånen att hyra bystugan till ett lägre pris än den som inte är medlem och ni har möjlighet att få hyra stolar och bord om ni ska ha en fest eller liknande hemma.

Medlemsavgiften 200,-/år och hushåll betalas till pg 631645-9 eller Swish 1234123147. Vill du vara med och stödja bystugan går det bra att lämna en slant vid någon av våra tillställningar eller betala in på vårt plusgiro. Märk gärna betalningen med ditt namn och ”Donation bystugan”.

Vid frågor,kontakta: Cecilia Löfgren Nordby 070-216 44 03