Regler Arenan

Vinterregler
– Puckfritt alla dagar kl: 11-13.
– Övrig tid ska planen delas av för friåkning och spel med puck och klubba, se exempelbild.
– Vill man vara garanterad att kunna nyttja full plan för ex hockeybockeymatch sker bokning en dag i förväg och på uppsatta tider. Endast en bokningar per bokningstillfälle är möjligt.
– Håll avstånd, visa hänsyn och var rädda om varandra.
– Arenan är öppen till 22.30 varje dag.
– För intresse- & idrottsföreningar, företag och kommuner som vill nyttja arenan för träningar och aktiviteter utgår en avgift per bokad timme.
– Se bokningar via: Bokningar Göte Hed Arena

* Håll rent & snyggt på och kring arenan – Det finns papperskorg för brännbara sopor nära utgången från arenan. Vid återvinningstationen finns behållare för plast/metall/kartong/glasflaskor. PET-flaskor och burkar lämnas i vår svarta PANTAMERA-tunna.

* Var rädd om vår fina multiarena – Klättra inte på näten, häng inte i basketkorgarna & sitt inte uppe på basketkorgarna.

* Arenan får inte beträdas med cyklar, mopeder, sparkcyklar, elsparkcyklar, crossar, hästar, hundar, katter, kaniner och andra husdjur.

* Vill man vara garanterad att kunna nyttja full plan för tex träning/match sker bokning en dag i förväg och på uppsatta tider. Två bokningar per bokningstillfälle är möjligt.

* Håll avstånd, visa hänsyn och var rädda om varandra.

* Arenan är öppen till 22.30 varje dag.

* För intresse- & idrottsföreningar, företag och kommuner som vill nyttja arenan för träningar och aktiviteter utgår en avgift per bokad timme, se prislista.

* Man kan se alla bokningar via: Bokningar Göte Hed Arena

* Har ni synpunkter, frågor eller förslag för arenan kontakta: info@sifferbo.com eller Magnus Nordby 0725-335041


Instruktion för tennisnät, Göte Hed Arena