Flytt av Brandis 27 okt

Byggnaden Brandis har i alla år varit en naturlig samlingsplats för byns barn och ungdomar ända sedan den upphörde att vara byns egna brandstation. Den har även fungerat som sommarkiosk och i samband med byns majstångsresning. Byggnaden lämpar sig inte längre som ”ungdomsgård/kiosk/kaffeservering” då förekomst av svartmögel finns. Planen är att återskapa en ny liknande byggnad när ekonomisk möjlighet finns, vi söker/ kommer söka olika bidrag.

Magnus Boström från Djurmo, vill nu på söndag den 27 okt göra ett försök att flytta huset upp till  Paintballparken, norr om Sifferbo. Misslyckas flytten är ett entreprenadföretag redo att komma med containrar att dumpa allt byggmaterial i.

Vill ni beskåda flytten, föreviga byggnaden, bistå med tips & idéer för flytten eller fungera som medhjälpare så är ni hjärtligt välkomna. Förutom Magnus Boström finns klartecken från 7-8 duktiga killar från byn som kommer dit och hjälper till!

Du gillar kanske också...