Jonglör till Sifferbo Bystuga

Den 3 juni 2023 blir det föreställning med folkkära cirkusartisten Peter Åberg som bjuder på tempofylld show med minneskonster, jonglering, magi, akrobatik, musik och humor. Fika serveras från kl: 15.00, showen börjar kl: 16.00 och pågår till 17.00.
Entre: 75 kr/barn upp till 15 år, 100 kr/vuxen. OBS! Föranmälan till Cissi Löfgren Nordby via SMS/tel till 070-2164403 senast 31:a Maj. 80 platser finns tillgängliga. Välkomna!

Evenemanget har skapats i samarbete med och för Bygdegårdarnas Riksförbund.

Peter Åberg tog hela Sverige med storm då han slutade på prispallen i TV4:s Talang förra våren. Hans pulshöjande nummer har av många beskrivits som ofattbara och på gränsen till omöjliga, och David Batra kallade honom “Helt sjuk i huvudet!”

“Best of” – med Peter Åberg är alla de bästa numren och akterna från de senaste 20 åren i Peters repertoar. Komprimerat till en timmes show fylld med humor bjuds ni på en kavalkad i högt tempo med omöjliga, otroliga nummer i världsklass!

Peter Åberg har jobbat som cirkusartist världen över de senaste 20 åren. Han har varit med i stora uppsättningar men även producerat egna soloföreställngar som spelat över hela landet de senaste åren.

https://www.circusoutofthebox.se

Arr: Sifferbo By Ideella Förening

Du gillar kanske också...